Package - Aywaille Adventure

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 Package 2 : Géocaching  
Stepcompetitie in de heuvelsSpeurtocht met behulp van gps, gevolgd door een kleine competitie op de step, uniek in België
Package 1 : Lumberjacks Challenge

Ontdekken van bosberoepen.
Kleine wedstrijd en leuke bosspelen.

 Package 3 : Lasertag  
Stepcompetitie in de heuvels

Lasergame respecteert het milieu, veel meer dan paintball. Een videospel in het echt waar U frisse lucht kunt opsnuiven en waar U zich volledig kunt uitleven. Gevolgd door een kleine competitie per team, op de step.

 Package 4 : Bubble Soccer
 Arrow Combat  
 Stepcompetitie in de heuvels  

Bubble soccer is erg intensief en fysiek. Na bubble soccer wordt er een Arrow Combat gevoerd  
« een strijd door op elkaar te schieten met rubberen pijl en boog » en de dag wordt afgerond met een competitie op de step door de heuvels.

Package 5 : Overlevingskamp & Lasertag

Leer vuur maken, knopen leggen en nog meer overlevingstrucs die een echte avonturier van U maken. Activiteit gevolgd door lasergame. Wie is de Survivor ?

Package 6 : Overlevingskamp
Bubble Soccer & Arrow CombatEen mix van een overlevingskamp en een sportieve activiteit.

Package 7: Wandeling & LasertagLeer om U heen te kijken tijdens het wandelen. Onze gidsen zijn er om U te laten zien wat U normaal niet opvalt : sporen van dieren, herkennen van diersoorten,… De activiteit wordt gevolgd door lasertag.
 CATERING  

Mogelijkheid om Uw eigen lunch mee te nemen, maar wij kunnen ook voor een broodje braadworst, een barbecue of diverse andere eetmogelijkheden zorgen. Op aanvraag.

Zijn er activiteiten die U wilt doen maar bij ons niet vindt? Animatieboerderij, een huifkartocht, een ezelwandeling, boomklimmen… vraag ons ernaar want wij hebben een uitgebreid netwerk van professionele partners in de streek en U krijgt zeer snel antwoord!

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu