Accueil - Aywaille Adventure

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De activiteiten
Prijzen en package-samenstelling op aanvraag
Scholen, verenigingen, sportclubs, jeugdcentra ... Als U op zoek bent naar sport, plezier en ontspanning, raden wij U aan om contact met ons op te nemen. Samen vinden wij de beste oplossing voor uw budget met activiteiten die specifiek zijn toegesneden op uw behoeften.

Het stadje Aywaille ligt aan de rand van de Ardennen en biedt vele mogelijkheden. Kwa natuur is er de beroemde Vallei van de Ninglinspo welke op de lijst staat van bijzonder Natuurlijk Waals Erfgoed en het prachtige natuurreservaat van de Heid van Gattes waar je, als je geluk hebt, de wilde kudde geiten kunt zien. Ontdek ook de legenderoutes in de Amblèvevallei, waar de kleine Sottais nog steeds ronddwaalt. De grotten van Remouchamps bezoekt men deels te voet, deels met de boot over de langste ondergrondse rivier (de Rubicon) ter wereld (meer dan 600 meter). Maak zelf de bekende klim “La Redoute” van de wielerronde Luik-Bastenaken-Luik. Vergeet de omliggende dorpjes niet te bezoeken, het charmante wandelpad van La Charmille Haut-Marais (de langste beukenhaag van Europa), het pad van de Grande Vecquée, welke vroeger door de prins-bisschoppen van Luik werd betreden …
Bij ons ontdekt U niet alleen een breed scala aan activiteiten begeleid door professionals, maar bij ons verkeert U ook in een prachtige, natuurlijke omgeving van een deel van de Ardennen met een rijk cultureel verleden.

Afhankelijk van de gekozen activiteiten en de ligging van Uw vakantieverblijf, kunnen wij ons verplaatsen en onze diensten uitvoeren (offerte op aanvraag).


Al onze activiteiten worden uitgevoerd met het grootste respect voor het milieu en begeleidt door gidsen en professionele instructeurs. Uw veiligheid is onze prioriteit en we zien ook toe op het educatieve en ecologische aspect voor elke activiteit (gediplomeerde natuurgids, instructeur met klimbrevet, berggids, sportcoach ...).

U kunt uw eigen dag samenstellen op basis van de voorgestelde activiteiten en wij zijn er om U te adviseren. Wij maken de beste offerte voor U. Of U kunt voor Uw eigen gemak uit de voorgestelde package kiezen.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu